keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Lähtökuumeessa

Noni nyt on taas aika valmistautua uuteen seikkailuun. Ylihuomenna eli perjantaina 5.7 klo 14.15 lähtee lento kohti Amsterdamia ja uusia seikkailuja. Kaksi viikkoa on vierähtänyt kuin siivillä töiden merkeissä ja hiukan iltaisin on kerennyt tutkimaan reittejä ja satamiakin tulevaa varten.

No on sitä keritty hiukan veneen eteenkin tekemään, on korjattu Raymarinen plotteri, tilattu uudet purjeet, genaakkerin sukka, tuuligeneraattori yms... Tuuligeneraattori on jo marinassa odottamassa, purjeet tulee huomenna aamulla. Nostimet on jo vaihdetty Dyneemaan. Kassitkin on jo pakattu, ainakin melkeen. Mahtaa siinä olla läpivalaisussa lentokentällä naurussa pitelemistä kun meidän kassit katotaan. On rosterinen Bruce ankkuri, ketjua, ankkuri ja ketju telinen, 2 ankkaroliinaa, tutkaheijjastin, heittoliina,15kg karttoja, sikaa, sika prässi, akkuporakone, poranteriä, poijuhaka, köysiä iso kasa, satamakirjoja kassillinen yms.. jaa juu oli siellä hiukan vaatteitakin... aika läjä n.130kg tavaraa. 

AIS menee taas päälle heti kun päästään veneelle ja blogiakin päivitetään toivon mukaan hiukan nopeammin kuin edellisellä legillä. No puolustuksen sana on paikoillaan, ei oikein ollut aikaa päivittää kun koko aika oltiin menossa. Nyt on tarkoitus ottaa rauhallisemmin ja enemmän lomapurjehduksena.

Seikkailu jatkuu...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti