keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Rendsburg - Laboe

16.7.2013

Aamulla herättiin aikaisin kun pelkona oli että joku voi jopa tarvita proomua jonka kyljessä olimme yömme viettäneet, paloihan siinä oikein ankkurivalokin koko yön. Aamu oli utuinen mutta ei sateinen ja mieli korkealla ajeltiin koneella kohti viimeistä sulkua. Matkaa sululle i enää paljoa ollut ja sululle päästyämme oli jonossa jo usempikin huvivene odottamassa pääsyä pois "ojasta"

Viimeinen sulku edessämmeKyllä kai me sinne mahdutaan, toivottavasti on laiva kunnolla kiinni.Tuolla vasemmalla näkyvään rakennukseen pitäisi käydä maksamassa.
Kohti Laboen satamaa
Joku majakka?
Klo 11:50 kiinnitimme köydet kauniissa säässä kauniiseen Laboen satamaan. On tämä niin Saksalainen kuin voi olla. Hieno paikka, tänne haluaa uudestaan. Ylläri että kipparille tuli kauhia tarve pestä venettä :) Ja neidistölle kiire rantaan koeajamaan uusi leikkipuisto. Täällä oli ensimmäinen Suomalaisvene sitten Guernseyn saarten.

Laboen uudempi satama
On se vaan niin komia olla taas kotona, Itämerellä. Ei vuorovesiä ei kovia virtoja (No tämä ei ole totta kuten tulemme kohta huomaamaan) Mutta mitä tuosta kotona on kiva olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti