sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Alkukauden reissut

9.5 Taalintehdas - Utterskär, moottorointia koko matkan, hylje kävi morjenstamassa matkalla

10.5 Utterskär - Hanko, meinattiin tulla Glennarssiin katsomaan uutta paikkaa mutta tiheä sumu muutti mielen, tutkalla Hankoon, classic pizza oli vielä kiinni, ei ole oikeen kausi alkanut :)

Hangon laiturissa oli tilaa
11.5 Hanko - Utterskär. Hieno Genaakkeri purjehdus koko matkan, tuuli 2-4 m/s huiput 6,8solmua, toimii :) 

16.-18.5 Taqalintehdas - Utterskär - Taalintehdas. taas Utteri viikonloppu, hyvässä seurassa on kiva viettää aikaa :)

Utterin pohjoislaituri
Utterin pohjoislaiturissa on tunnelmaa
 
20.-21.5 Taalintehdas - Helsinholm - Taalintehdas. Oltiin hamssi porukalla purjehtimassa. Timo OH1NX ja Jaska OH1TX oli mukana, OH1RF/MM ensimmäinen DX yhteys pidettiin AA1BU aseman kanssa 57 raportilla. Hyvin tuntuu antenni toimivan.Tuuli oli heikkoa ja meni pääsääntöisesti moottoroinniksi, kerettiin me silti Genaakkeriakin tuulettaa :)

OH1NX, Timo
Pläkä
OH1TX, Jaska
 
23.-25.5 Karvalakki eskaaderi, Taalintehdas - Utterskär - Hanko - Taalintehdas. Oli taas hieno eskaaderi ja jännä purjehduskilpailu, saatiin taas tehdä töitä oikeen urakalla että kerettiin nopeimpien mukana, taas oli se vanha kunnon pikkupoika optarissa fiilis päällä :) Kyllä se asuntolaivakin kulkee kun sitä oikeen piiskaa :) Kryssi kisa. Takasin tullessa tultiin sivutuulessa genaakkerilla 8 solmua, ai et mä rakastan tätä venettä ja sitä purjetta, kyl soittaa ku skuuttii kiristää :) halssi kulman säätöä kyl kaipais...


S/y Adrianan salainen ase, neidistö.
 
 6.-8.6 Utterissa kesäjuhlat, veneitä oli paljon ja hauskaa oli, ikävä kyllä ei ollut yhtään kuvaa.

13.-15.6 Käytännön veneilykurssi. Mukana Maija, Matti ja Joonas. Oli hauska ja toivottavasti opettavainen viikonloppu. Kiitos Maijalle, Matille ja Joonakselle hyvästä seurasta, oli ilo olla opettajana.

Maija navigoimassa
Joonas tähystää
Matti ruorissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti